Menu Diner

elke zaterdag diner met aangepaste wijnen of aangepaste groente-en/of fruitsapjes

27-12-8.jpg

MENU februari - € 76,00 all-in

aangepaste wijn OF aangepaste sapjes

Apero

Verrassende vegan amuse

voorgerecht

salade van rode kool
krokant gebakken tempé – geroosterde walnoten – gemarineerde rode biet – radijs - granaatappepitten

soep

consommé van bosschampignons
met garnituur

hoofdgerecht

out of comfort – into balance
linzenbites – rodewijnsaus – crème van pompoen – spitskoolstrudel – gebakken champignons - venkelsalade

DESSERT

A touch of sweetness

Carpaccio van mandarijn – kokosamandelkrokantje - citrusdelight – gelei van thee – vegan mascarpone


Alle ingrediënten zijn biologisch. Er wordt gekookt volgens de principes van de natuurlijke keuken.

Reservatie gewenst via onderstaande knop, met vermelding van datum en het aantal personen.

Deuren openen om 19u00 - diner start om 19u30.