Welkom bij Villa Tulsi

ELKE DINSDAG VAN 11U30 – 14U30 kan je aanschuiven bij de lunch

Elke zaterdag vanaf 19u kan je genieten van een gastronomisch vegan diner (reserveren verplicht!)

Elke laatste donderdag van de maand kan je aansluiten bij de Villa Tulsi Kookclub om 19u (inschrijven verplicht!)

Elke eerste zondag van de maand brunch van 9u30 tot 12u30

DINER MENU

DINER MENU

LUNCH MENU

LUNCH MENU

BRUNCH MENU

BRUNCH MENU

DE VILLA TULSI KOOKCLUB

DE VILLA TULSI KOOKCLUB

B&B

B&B

question-mark-3470783__340.jpg
MORE TO COME - EEN BEETJE GEDULD

MORE TO COME - EEN BEETJE GEDULD

BLOG

BLOG

Villa Tulsi kookt volgens de natuurlijke keuken. Er wordt enkel gewerkt met biologische groenten die lokaal en dagvers geplukt worden. Inderdaad, we plukken onze groenten zelf bij een CSA-boerderij in de buurt. Daardoor volgen we de seizoenen, de cycli van het leven.

Respect voor het leven, en dit in al zijn facetten, is ons credo. Vanuit deze filosofie creëren we eenvoudige recepten op elegante wijze, voor iedereen toegankelijk.

Want een sterrenresto op mensenmaat, dat verdient iedereen! Alles staat in het teken van gezelligheid, lekker en gebalanceerd eten, én met aandacht voor de gast. Geef je nieuwsgierigheid een kans en een nieuwe wereld gaat voor jou open!

Het oude herenhuis, waarbinnen het Villa Tulsi-verhaal zich afspeelt, dateert van begin 1900 ademt een sfeer van warmte en veiligheid uit.  Uit eten gaan krijgt hier in Kessel een gans andere betekenis.


Jouw gastvrouw

Ik heet Wendy en ik ben je gastvrouw en nodig je graag uit om samen met de andere gasten een fijne tocht te maken door de plantaardige keuken. Ik neem je mee in een reis vol smaken, ontmoetingen en ontdekkingen.

Toen ik tijdens een eerste ‘toevallige’ kookcursus de passie voor koken te pakken kreeg, wist ik: hier wil ik meer mee doen. Het duurde echter nog vele jaren voor ik de definitieve stap durfde zetten. Koken en mensen samenbrengen, geeft me telkens energie en wat voor mij zoveel betekent, wil ik graag delen met anderen.

Tijdens de diners streven we naar een culinair verfijnd niveau, met 3, 4 en soms zelfs 5 gangen.

Elke dinsdagmiddag kan je hier vrij binnenlopen of reserveren voor de Villa Tulsi lunches. Er is aan alles gedacht: grote eter, kleine eter, zoetebek… er is voor ieder wat wils. Het ‘kleine’ aanbod betreft een à volonté formule van soep en brood. Een heerlijk gebalanceerde soep, aangepast aan het seizoen, begeleid met zuurdesembrood.

201903-25-4.jpg