Over mij

Mijn naam is Wendy. Ik ben geboren op 8 februari 1977, sterrenbeeld waterman. Ik ben mama van twee zonen, jongvolwassen mannen ondertussen en ik ben de vrouw van wijlen Wim, met wie ik voor altijd in het hart verbonden zal blijven. 

Ik doorzwom vele waters, zocht mijn weg in het leven met vallen en opstaan. En met Villa Tulsi ben ik thuisgekomen, bij mezelf. En dit gevoel deel ik graag met jou, door mijn deuren te openen en jou hier welkom te heten. 

Ik ben een duizendpoot, heb ontelbaar veel interesses, ben vooral zeer creatief en stilzitten is niet mijn eerste prioriteit. Koken, lezen, musea bezoeken, cultuur opsnuiven, verbinden met vrienden, maar ook genieten van de rust en de stilte van het thuis-zijn, van mijn gezin, mijn familie, ik houd er allemaal evenveel van.

Eten staat voor mij gelijk aan verbinden. Verbinden met elkaar, verbinden van je lichaam en je mind.

 Koken is mijn allergrootste liefde (na mijn zonen uiteraard). Ik ben gepassioneerd door voeding. Eten is niet jezelf vullen, maar jezelf voeden. Het liefst kook ik met lokale ingrediënten, en zoveel als mogelijk afgestemd op het seizoen. Ik organiseer etentjes, diners, lunches, brunches, afternoon tea’s… je hoeft het maar te vragen. Ik geef ook vormingen, zowel hier bij Villa Tulsi als buitenshuis, maar steeds vanuit het hart. Ik open de deuren van een oud herenhuis voor een plant-aardig huiskamerrestaurant en op verplaatsing verzorg ik graag catering volgens offerte op maat. Kortom, ik leef voor het koken en mijn bed staat nog net niet in de keuken. 

 Ik garandeer steeds een boeiende avond, doorspekt met weetjes en humor en bovenal met heerlijke bereidingen en recepten, of je nu een les volgt, of je benen onder tafel schuift voor een van onze vele formules, of je kiest voor een afhaalmoment of een levering aan huis, telkens is er een constante en dat is de liefde voor het koken, voor het ingrediënt en voor het gerecht. En dat proef je (zegt men toch). 

Zie ik jou de volgende keer?

 warme knuf, Wendy