SAPJES, DE EERSTE STAPJES

Twee dagen in de keuken en een slowjuicer die overuren maakt. Zo zag mijn weekend eruit. Maar ik heb genoten, samen met mijn gezin, die als proefkonijnen mochten fungeren.

Het resultaat is verbluffend. Voor elke gang van het Villa Tulsi oudejaarsavondmenu is er een aangepast sapje. Juicepairing op zijn best, de eerste stapjes gezet in een wereld waarin ik nog veel kan ontdekken en experimenteren. Vergeet de wijn, juice is het nieuwe genieten.

Enerzijds wil ik je ze al allemaal verklappen, anderzijds houd ik er ook wel van om jou te verrassen. Misschien al eentje, als proevertje? 

Hier komt het: 

28-11-35.jpg

*********

Nodig: 

200g rode biet – 1 sinaasappel geschild – 1cm gember

Bereiding:

Heel eenvoudig alles samen in de sapcentrifuge/slowjuicer doen, even wachten en serveren in een mooi glas – Enjoy!

*********

 

Heb je enig idee bij welk gerecht dit sapje matcht? Doet het je al watertanden? Er is meer, veel meer en dat allemaal op oudejaarsavond. Een diner met 8 gangen en dus ook 8 sapjes. De smaakpapillen zullen verwend worden, dat is alvast een belofte. 

Ik heb er alvast zin in, om te feesten, te genieten, samen te zijn en jou te mogen verwennen in stijl.

Wendy Van LooyVILLA TULSI