Parent trap

Gelukkig gaat het om de titel van een film 😉. Een oude film die me terugbrengt naar mijn eigen jeugd. Vrijdagavond genoten we samen van ongecompliceerde humor. Mijn zoons van de eenvoud van oude films en ik van de nostalgie. En zo werd het alweer een fijn familiemoment.

Een belangrijk moment. Te weten dat de jongens hier ondertussen midden in de examens beland zijn. Het stresslevel stijgt elke dag een beetje en mama zorgt voor tegengewicht. Met soms wat minder gezonde snacks, maar over het algemeen met lekkere, gezonde treats.

Want goed eten houdt het lichaam fit en de geest alert.

Een veilige omgeving creeëren, gezonde traktaties en een liefdevol thuis. Dat is precies wat we met Villa Tulsi ook doen. Onze familiewaarden, gewoon helemaal doorgetrokken in ons zakelijk leven, of vice versa, het is maar hoe je het bekijkt. Wat zeker is, is dat het helemaal puur en oprecht is.

We zijn wie we zijn en nemen jou graag mee in ons verhaal. En vandaag laten we jou smullen van onze lekkere

chocolade-havermoutkoekjes

cookies-2345439__340.jpg

Nodig
120ml ontgeurde zonnebloemolie, 90ml ahornsiroop, 120g bloem,  2 theelepels bakpoeder, snuifje zout, 150 g havermout, 180 g fondantchocolade

Bereiding
Verwarm de oven voor op 180°C
Meng de natte ingrediënten met elkaar, zijnde olie en ahornsiroop. Voeg de droge ingrediënten samen, zijnde bloem, bakpoeder, havermout en zout. Voeg de natte en droge ingredienten bij elkaar. Meng hieronder de stukjes chocolade en meng goed onder elkaar.

Maak 24 hoopjes deeg op een vel bakpapier.  Bak in de voorverwarmde gedurende 15 minuten. Laat daaarna even afkoelen.

Wendy Van Looy