Ik kan er maar niet genoeg van krijgen

Zalig toch, het voorbije weekend. Ik weet het wel, het is nog maar februari, het klopt niet en ik kan me er van alles bij bedenken, maar… het was wel zo! De temperaturen gingen dit weekend vlotjes voorbij de 15 graden. En al het vorige gezegd zijnde, ik heb er toch maar van genoten. De eerste zonnestraaltjes zijn altijd zo een deugd.   

Read More
Wendy Van Looy
verjaardag

Het cijfer 8 is al altijd mijn geluksgetal geweest. Ik heb namelijk het geluk gehad, geboren te mogen worden, 8 februari. Als platliggend cijfer een teken van oneindigheid. En zo zie ik het leven, als een oneindige bron van mogelijkheden.  

Read More
Wendy Van LooyVilla Tulsi
2-gangenontbijt

Daarmee starten wij steevast onze dag.  Er was een tijd, nog niet zo lang geleden, dat het voor mij ondenkbaar was, om soep als ontbijt te genieten. Vandaag is het mijn eerste prioriteit van de dag.

Read More
Wendy Van LooyVilla Tulsi
Lief voor jezelf 

De voorbije week was er eentje van uitdagingen (alsof er andere weken zijn, ahum).  De grootste uitdaging was om lief te zijn voor mezelf. En vanochtend had ik het ultieme gevoel, dat ik er in geslaagd ben. 

Read More
Wendy Van LooyVilla Tulsi
DE "SUPER-MAMA-REEP"

Vandaag maakte ik iedereen blij. Het is dan wel een gure januaridag met veel wind en regen. Maar dat houdt me niet tegen om te doen wat ik het liefste doe en om te doen waar ik me goed bij voel, namelijk de keuken omtoveren tot een klein fabriekje.

Read More
Wendy Van LooyVilla Tulsi